DK ledere hædres: Graduation Day - kulminationen på Henley-MBA’en

En gang om året finder en ganske særlig og helt unik begivenhed sted – den stort anlagte Degree Ceremony, hvor danske ledere bliver hædret og hyldet for at have gennemført én af verdens tungeste og mest traditionsbunde lederuddannelser – den tredobbelt internationalt akkrediterede Henley MBA. 

Ceremonien finder sted godt 3o minutters kørsel fra London på det billedeskønne og pittoreske Greenlands.

Det selvsamme sted, som også Starter Workshoppen, der indleder begyndelsen på den for mange livsforandrende rejse, en Henley MBA er, finder sted.

Degree Cermony’en slutter således ringen og markerer et smukt, mindeværdigt, men (heldigvis) kun foreløbigt slutpunkt.

For en Henley MBA er nemlig andet og mere end tre års studier. Det er en life long learning journey, der bl.a. lever videre i kraft af et verdensomspændende alumni-netværk, high impact courses & weeks, Masterclasses og meget mere.

Vi var med ved ceremonien i 2015, hvor godt et halvt hundrede DK-ledere fik deres Henley MBA-bevis.

Klik på billedet herunder for at få en fornemmelse af, hvordan kulminationen på en Henley MBA-rejse fejres på traditionsrig britisk manér.

 

Et ultimativt højdepunkt

Også dét (lifelong learning) kan de danske MBA’ere derfor have i tankerne med forventningens glæde, når de sammen med ledere fra resten af verdenen, familie, venner og bekendte, professorer, staff faculty, tjenere mv. på dagen udgør en farverig, feststemt og pragtfuld skare af lykkelige, lettede og lattermilde mennesker. Ofte flere end 1500.

Ceremonien er spækket, med alt hvad den trække af britisk dekadence, eksklusivitet, arv, tradition, højtidelighed, glæde og stolthed og markerer et absolut højdepunkt – ikke alene for de intense studieår, lederne har været igennem – men for deres liv som sådan.

Presse og medier er ofte til stede for at få eksklusive interviews med UK professorer, de respektive deltagerlandes CEO’s og program direktører samt selvfølgelig de nyslåede MBA’ere, som fortæller om, hvad lederuddannelsen har betydet og vil komme til at betyde for dem og deres karriere fremadrettet.

Se her opslaget med alle graduanternes navne i Børsens MBA-tillæg fra 2015

Videokameraer ruller, der streames live, og billeder tages i tusindvis – dels fra selve ceremonien, hvor de stolte MBA’ere, klædt i traditionsrige rober og akademiske hatte, får overrakt diplomer. Dels fra den indlagte river cruise på Themsen, hvor champagnepropperne springer, og gourmetfrokost serveres. Og dels endelig også fra det meget idylliske Greenlands, der udmærker sig for sit naturskønne country-side landskab og bevaringsværdige omgivelser.

 

”En investering for og i livet”

Stemningen er helt sin egen og ganske unik. Og det er den bl.a. i kraft af den store betydning, uddannelsen har for dem, der vælger at gå MBA-vejen.

For dem er en Henley Excecutive MBA ikke alene et fagligt og personligt skridt mod nye horisonter som leder og som menneske. Den kan også være vejen mod en international karriere, større ansvar og højere løn. Den kan handle om nye kompetencer, større netværk og redskaber til det job, man har.

Men fælles for alle gælder, at Henley MBA’en er ”En investering for og i livet”.

PS: Hold øje med nyt fra Henley Magasinet, når vi efter 23. sep. 2016 vender tilbage med friske billeder, video, interviews mm. fra Degree Ceremonien 2016.

×