Er du jæger eller bytte? Disrupt dig selv, før andre gør det!

Engang var levetiden for en Fortune 500 virksomhed 67 år. I dag er den blot 15. Facebook var 3 år og 8 måneder om at få 50 millioner brugere. WhatsApp var 15 måneder om det samme, mens Angry Birds rundede de 50 millioner på bare 15 dage! Spørgsmålet er nu: Hvad gør du for ikke at blive løbet over ende? Er du klar til favre nye verden? Tør du med andre ord ødelægge din forretning indefra?

I dag går alting stærkere end nogensinde før. Nye markeder opstår, mens gamle bukker under. Datadrevne løsninger, mobil- og cloudteknologi, platformsøkonomi samt nye, agile organisationsformer vinder frem. Eksponentielle vækstrater og skalerbare forretningsmodeller er ikke længere særsyn.

Virkeligheden er en anden, og disruption er ordet, vi bruger til at beskrive den. Det handler om virksomheder, der tilbyder produkter til hidtil uopdagede markeder og bliver så succesfulde, at de tager oprindelige markeder fra eksisterende virksomheder.

Og disruption rammer alle brancher før eller siden – også din. Uanset om du arbejder med forretningsudvikling, digitalisering, marketing eller salg.

Navigating Disruption - Introduction to the programme

 

For selvom dit produkt eller ydelse hverken er moderne eller digtalt, kan dine konkurrenter bruge de nye digitale muligheder til at finde på innovative måder at vinde markedsandele på eller at servicere kunderne anderledes.

Disruption er derfor både en strategisk trussel og en kæmpe mulighed, som alle virksomheder bør forholde sig til: Vil man være first mover og tør man disrupte sig selv indefra? Eller tror man på status quo og regner med at går under radaren? Vil man med andre ord være jæger eller bytte?

Navigating Disruption er eksklusivt program for ledere og andre, der ønsker substantiel og seriøs viden om fremtidens forretningsmodeller.

Programmet går bag om buzz’en og skærer ind til benet. Det giver indsigt i trusler, der står for døren og værktøjer til at komme dem i møde.

Det tager pulsen på accelererende teknologier og giver konkrete bud på, hvordan du kan arbejde med disruption som strategi for både overlevelse og vækst.

 

Kris Østergaard, Lead Facilitator på Navigating Disruption-programmet

Kris Østergaard er medstifter af DARE2 og Lead Facilitator på Navigating Disruption-programmet.

Østergaard er adjunct faculty på Singularity University, blandt verdens førende eksperter i eksponentielle organisationer og ekstern lektor på Roskilde Universitet.

Kris Østergård har oversat bestselleren “Eksponentielle Organisationer” fra engelsk til dansk og er den primære drivkraft bag DARE2’s research inden for kundeoplevelser, markedstrends, Generation Y og Z samt iværksætteri og innovation.

 
 

Laila Pawlak, Lead Facilitator på Navigating Disruption-programmet

Laila Pawlak er stifter og Chief Impact Officer i DARE2, DARE2mansion og thinkubator. Hun er Lead Facilitator på Navigating Disruption, adjunct faculty på Singularity University og faciliterer bl.a. deres executive programmer i SIlicon Valley. Laila er Certified Experience Economy Expert, ExO ekspert og en af verdens førende eksperter inden for fremtidens kundeoplevelser. Laila har modtaget Experience Management Achievement Award, er udnævnt som blandt de mest talentfulde business executives i DK og har været nomineret som Female Entrepreneur of the year to gange.
Lad dig inspirere af indholdsvideoerne for programmet ved at klikke i oversigten herunder:
 
 
  1. Navigating Disruption, Day 1, Red Pill Day
  2. Navigating Disruption, Day 2, Exploration Day
  3. Navigating Disruption, Day 3, Aspiration Day
  4. Navigating Disruption, Day 4, Follow Up Day

Det 4-dages certificerede og eksklusive ledelsesprogram giver dig indblik i og værktøjer til, hvordan du navigerer i en disruptiv og digitial verden og ikke mindst, hvordan du muliggør at øge væksten i din organisation

Mød blandt andet en af verdens førende eksperter inden for disruptiv innovation og eksponentielle teknologier David Roberts fra Singularity University. David Roberts er keynote speaker på det eksklusive program, og der vil være rig mulighed for sparring og feedback.

 

Om David Roberts

David Roberts er hovedtaler på programmet Navigating Disruption (et eksklusivt 4-dages certificeret ledelsesprogram fra IME og DARE2).
 
David Roberts er én af verdens førende eksperter i disruptive innovation og exponentially advancing technology. Han underviser ved Singularity University, der er blandt verdens førende tænketanke inden for eksponentiel teknologi, i Silicon Valley.
 
 

Navigating Disruption - Executive Certificat in Digital Transformation & Corporate Innovation

Navigating Disruption er et uddannelsesprogram for ledere, der ønsker teori, indsigt i og erfaring med disruption og eksponentielle organisationers potentielle indvirkning på egen organisation.

Programmet er faciliteret af førende eksperter på området, bl.a. også David Roberts, ekspert i disruptive innovation & exponentially advancing technology ved Singularity Univerty, og deltagerene modtager en certificering.

Varighed: (3+1 dag) 11.-13. januar, 2017 samt 31. marts 2017. Alle dage er heldagssessioner.

Pris: 37.000 kr. ex. moms

Lokation: DARE2mansion (København) og IME (København)

×