Nyt karrieremagasin fra Henley Business School

Vi lever i en verden præget af omskiftelighed, usikkerhed, kompleksitet og tvetydighed. Hvad der fungerede i går, fungerer ikke i dag. Paradokser, dilemmaer, krydspres og voldsomt stigende hastighed er blevet grundvilkår, alle må forholde sig til.

Facitlisternes tid er med andre ord forbi. Disruptiveteknologier ændrer konkurrenceforhold fra den ene dag til den anden, og nye innovative spillere løber gammelkendte industrier og services over ende.

Af samme grund skal vi være omstillingsparate, fleksible og have mod på nye udfordringer – ellers mister vi vores relevans og taber vores markedsværdi. En sådan omstilling er ikke nem – den kræver selvindsigt og bevidsthed om, hvad vi vil med vores liv og vores karriere.

Med IME Magasinet KARRIERE får du inspiration til at gå ombord i netop disse spørgsmål. Du får motivation til at træde et skridt tilbage og reflektere over livet i almindelighed og karrieren i særdeleshed. Du får velskrevne, levende og beskrivende fortællinger om karismatiske personligheder og deres ligeså inspirerende omgivelser – fra toppen af dansk erhvervsliv, over bonede politiske gulve i Bruxelles til ‘krøllede’ hjerner på Radio24syv.

Mød f.eks. headhunteren Christian Kurt Nielsen, der taler om fremtidens lederprofil og om at leve i nuet. Eller oplev Margrethe Vestagers åbenhjertige fortælling om et liv med ansvar, magt og tunge beslutninger. Få også et sjældent indblik i radio- og tv-manden Mikael Bertelsens “frygt for at blive opdaget”, eller lyt til rådgiver, forfatter og brandingekspert Soulaima Gouranis erfaringer om brugen af personlig branding.

Alt dette og meget mere får du i IME Magasinet KARRIERE, som også er for dem, der overvejer at gå MBA-vejen.

For hvad kan en MBA betyde for dig og din karrierevandring? Hvordan får du din chef med på ideen? Og hvilke finansieringsmuligheder findes der?

Magasinet giver dig svarene og er desuden fyldt med andet interessant karrierestof, portrætinterviews og fascinerende lystlæsning. Vi håber, det vækker tanker og giver anledning til videre refleksion.

God fornøjelse!

Chris Shern
Direktør
IME & Heley Business School

Mød blandt andre:
Margrethe Vestager, Christian Kurt Nielsen og Mikael Bertelsen

 

“Det ligger i rollen, at ansvaret er dit og dit alene”

– Margrethe Vestager
Konkurrencekommisær, EU

“Man skal være rigtig glad for den, man er, og ikke frygtelig ked af den, man ikke er”

 – Christian Kurt Nielsen,
Adm. Direktør, Mercuri Urval

“Jeg har bevidst søgt hen, hvor jeg har sat mig selv i situationer og påtaget mig opgaver, som jeg ikke vidste, om jeg kunne løfte”

– Mikael Bertelsen
Kanalchef, Radio24syv

×