CBL ansøgning

For at blive optaget på Henley Executive CBL programmet skal du opfylde følgende krav:

  • Fem års decideret ledererfaring

    Ledererfaringen skal kunne dokumenteres og bekræftes af tredjepart

  • Bevis for et vist niveau af engelskkundskaber

    Hvis du ikke er `native english speaker´, skal du vedlægge bevis for en anerkendt engelsk test. Men hvis du benytter engelsk som dit koncern-sprog kan du/din organisation udfylde det dokument som hedder `English Proficiency at work form´, og det vil være gældende bevis for at du selv tager ansvar for at du behersker engelsk på et fornuftigt niveau. Dette dokument findes i ansøgningspakken.

Ansøgningsproces

Henley Executive MBA og CBL programmet starter op to gange om året – i marts og i september. Vi behandler ansøgninger på løbende basis. Så vi anbefaler dig at starte din ansøgningsproces så snart du og din organisation er blevet enige om at dette er det rigtige valg for din udvikling. Ansøgningsfristen for at søge om optagelse er en måned før studiestart.

Processen vil typisk foregå ved at du indsender din ansøgning til os på info@henley.dk. Inden for to arbejdsdage vil vi have kigget den igennem for at se, om alle elementer er med. Derefter sendes den til Henley Business School Admissions Panel, som vil vurdere den og vende tilbage med det endelige svar til dig inden for max. tre uger.

“Værktøjerne på Henley CBL giver mig større sikkerhed i mine beslutninger “

 

– Camilla Andersen, Direktør i Travel Sense og tidl. prof. håndboldspiller