Personlig udvikling på en MBA

Henley er i top 10 i verden på personlig udvikling

Personlig udvikling er én af hjørnestenene på Henley MBA’en. Lige siden oprettelsen af Henley Business School i 1945 har filosofien været at personlig og faglig udvikling ikke kan skilles ad. Det ene er, så at sige, den andens forudsætning. For at kunne praktisere de værktøjer, som den faglige udvikling giver på MBAen i form af nye management modeller og frameworks kræver det, at du som leder er dig selv bevidst.

Mød i videoen her “the master mind” bag Henley’s personlige udviklingsmodul, Dr. Chris Dalton. Han fortæller bl.a. om, hvordan Henley MBA’en er “a journey into yourself”. Du møder også nuværende MBA studerende, som fortæller om, hvad dette modul har gjort ved deres personlige lederskab.

Det personlige udviklingsmodul på Henley MBA’en består af følgende elementer:

  • Tests (IQ, adfærd, preferencer)
  • Face-to-face undervisning
  • Personlig coaching
  • Opgaver i form af personlige handlings/karriereplaner
  • Personal Leadership studietur til Sydafrika

Overordnet set handler modulet om selvindsigt – en indsigt i hvilke styrker og svagheder man har, og hvordan virker de på andre. På Henley MBA lærer du at accelerere dine styrker og kompensere for dine svagheder. Det vil sige gøre det, du er bedst til endnu bedre og ikke stille dig selv unødvendige forhindringer i vejen på grund af dine knap så stærke sider. Derfor er personlig udvikling et gennemgående forløb på Henley MBA – fordi faglig og personlig udvikling ikke kan skilles ad. Personlig udviklingsforløbet på Henley MBA og herunder Personal Leadership Journey er kontinuerligt siden 2012 blevet vurderet af vores studerende som værende ét af de største og mest effektive øjenåbnere på Henley MBA uddannelsen.

    Bliv kontaktet direkte af vores programleder

    Ved du allerede nu, at du ønsker at starte i 2018, kan du blive ringet af vores programleder Claus Aasholm, som kan få dig hurtigt igennem processen.