Personlig udvikling på en MBA

Henley er i top 10 i verden på personlig udvikling

Personlig udvikling er ét af hjørnestenene på Henley MBA. Lige siden oprettelsen af Henley Business School i 1945 har filosofien været at personlig og faglig udvikling ikke kan skilles ad. Det ene er, så at sige, den andens forudsætning. For at kunne praktisere de værktøjer, som den faglige udvikling giver på MBAen i form af nye management modeller og frameworks kræver det, at du som leder er dig selv bevidst.

Bevidstheden handler om selvindsigt – en indsigt i hvilke styrker og svagheder man har, og hvordan virker de på andre. På Henley MBA lærer du at accelerere dine styrker og kompensere for dine svagheder. Det vil sige gøre det, du er bedst til endnu bedre og ikke stille dig selv unødvendige forhindringer i vejen på grund af dine knap så stærke sider. Derfor at personlig udvikling et gennemgående forløb på Henley MBA – fordi faglig og personlig udvikling ikke kan skilles ad.

Et eksempel herpå er Personal Leadership Journey, der er en fast del af forløbet personlig udvikling på Henley MBA. Her flyver vi vores MBA studerende til Sydafrika, hvor de tilbringer en uge langt uden for deres komfortzone. Formålet er at lære dem selv bedre at kende. På rejsen skal de studerende på baggrund af deres oplevelser skrive deres Life Statement – det vil sige, hvad ønsker du med dit liv og dit lederskab – fordi de to ting kan nemlig heller ikke skilles ad, hvis du ønsker at være tro mod dig selv og dine værdier.

Personlig udviklingsforløbet på Henley MBA og herunder Personal Leadership Journey er kontinuerligt siden 2012 blevet vurderet af vores studerende som værende ét af de største og mest effektive øjenåbnere på Henley MBA uddannelsen.

Personlig udvikling hos Henley – mød hjernen bag programmet og den studerende

Mød i videoen herunder the master mind bag Henley’s personlige udviklingsmodul, Dr. Chris Dalton. Han fortæller bl.a. om, hvordan Henley MBA’en er “a journey into yourself”. Du kan også herunder møde MBA-studerende, Nicholas Brace Olsen, som fortæller om, hvad modulet personlig udvikling har gjort ved hans personlige lederskab.

    Bliv kontaktet direkte af vores programleder

    Ved du allerede nu, at du ønsker at starte i september 2017, kan du blive ringet af vores programleder Sven Demant, som kan få dig hurtigt igennem processen.