100%

Høj fleksibilitet

Der er stor fleksibilitet på Henley’s CBL-forløb. Vi har designet forløbet så den matcher bedst muligt med dit arbejde, din familie og fritid, derudover har du mulighed for op til 5 års pause og orlov undervejs.

#3

Triple Crown Akkrediteret

Henley’s CBL er akkrediteret af EQUIS, AMBA og AACSB, og bedre kendt som “the Triple Crown” en anerkendelse og kvalitetssikring som mindre end en procent af alle business schools i verden har opnået.

Nr. 1

70.000 alumni / 157 lande

Henley Business School blev i 2017 nr. 1 i kategorien netværk. Med et globalt netværk på mere end 70.000 alumni fordelt på 157 lande holder Henley dermed sin position øverst på ranglisten.

Top 10

Personlig udvikling

Troen på værdien af at fremme den personlige udvikling hos ledere har været en del af Henleys DNA siden 50’erne. Du kan dermed forvente at opnå helt unikke kompetencer ift. personligt lederskab og et nyt syn på verden gennem livsændrende oplevelser.

Download CBL brochure

Vi sender CBL brochuren til dig pr. email.

Certificate in Business & Leadership (CBL)

Med Henley’s CBL opnår du en tredobbelt akkrediteret, internaitonal anerkendt og executive uddannelse. Forløbet er opdelt i tre modulære trin, hvor hvert certifikat står alene. Ønsker du at fortsætte din lederuddannelse efter din CBL, kan du vælge at fortsætte til trin to. Fuldfører du alle tre trin, afsluttes forløbet med en Executive MBA.

AMBA
EFMD EQUIS
AACSB

Pris

DKK 137.500

Alt inkl, herunder: Studietur til England, workshops inkl. forplejning, studiematerialer, coaching, tests & support. Der er ikke moms på uddannelser i DK.

Opstart

Marts og september

Internationale akkrediteringer

EQUIS, AMBA, AACSB

Primære studielokation

København + introworkshop i UK

Uddannelsesbevis

Certificate in Business & Leadership

Sprog

Engelsk på managementfagene + dansk

Opgavernes format

Alle opgaver skrives for egen organisation

Undervisningsdage

Hverdage

Varighed

10 måneder

Programmets struktur

Tre management moduler + Personal development