Legater

Hvis du drømmer du om en Henley Executive MBA eller en Henley Executive CBL, men har udfordringer med finansieringen. Så læs om de forskellige legatmuligheder herunder.

HWC legatet

MBA legat fra Herluf Wolthers Christensens (HWC) Fond

HWC Fonden er en selvstændig og selvejende institution, hvis grundkapital består af de værdier, der er udlagt den i boet efter direktør Herluf Wolthers Christensen. Fondens midler anvendes bl.a. til at støtte udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervsliv.

Fonden har besluttet, at legater må uddeles primært som økonomisk hjælp til ambitiøse ledere, som ønsker at påbegynde Henley Executive MBA, men som ikke har mulighed for at få finansiel støtte fra sin organisation. Legatet kan sekundært søges af nuværende studerende, der har vist gode resultater og fremdrift, men også mangler finansiel opbakning.

Der uddeles i 2017 seks legater á 50.000 kr., der kan søges fra maj 2017. I forbindelse med tildeling af legat skal ansøgeren til et interview og udfylde en test.

Ansøgningerne til Henley Executive MBA samt HWC legatet skal indsendes samtidigt, da det kræver optagelse på skolen for at kunne modtage legatet. Læs mere om optagelse på Henley Business School. Det kræver bl.a. min. tre års ledererfaring at blive optaget på Henley MBA studiet.

Vi kan præsentere mere konkrete specifikationer på HWC legatet medio maj 2017. Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for at ansøge om dette legat, kan du ringe til os på 70105005 eller skrive på info@henley.dk.

Sådan søger du legatet

Send en motiveret ansøgning på max. 1 A4 side, hvori du redegør for følgende:

1. Navn, position og organisation
2. Hvorfor HWC Fonden skulle overveje at støtte dig
3. Hvorfor du ønsker at læse en Henley Executive MBA, og hvad er dit mål med uddannelsen er.

Send din ansøgning og CV til info@henley.dk, så sender vi den videre til vurdering i HWC Fonden.

The Dunning Scholarship Denmark (DSD)

The Dunning Schorlarship Denmark (DSD) er et DKK 40.000 tilskud til Henley Executive MBA eller Henley Executive CBL udbudt i Danmark. DSD kan søges af personer, der opfylder kriterierne for og ønsker at starte på én af de to uddannelser udbudt af Henley Business School Danmark gennem IME Fonden for International Management Education.

Tilskuddet prioriteres ansøgere, som ikke har mulighed for finansiel støtte fra en organisation eller mulighed for at benytte sig af den danske bruttolønsordning. Tilskuddet prioriteres fortrinsvis nye programdeltagere, som ønsker umiddelbar opstart. Men alle øvrige Henley programdeltagere er også velkomne til at søge.

Får en ansøger tildelt DSD, men af forskellige årsager ikke har mulighed for at starte på førstkommende hold, mistes tilskuddet, og der skal gennemføres en ny ansøgningsproces.

I anerkendelse af afdøde emeritus professor John Dunning’s livslange arbejder med International Business og formålsparagraffen for Fonden for International Management Education uddeles The Dunning Scholarship Denmark.

Deadline for ansøgning er senest 6 uger før programstart. Ansøgninger modtages og vurderes løbende.

Ansøgning om DSD kan ske ved at indsende en motiveret skriftlig ansøgning på dansk eller engelsk på max. en A4 side indeholdende:

1. Navn, seneste position og organisation
2. Argumentation for hvorfor The Dunning Scholarship Denmark skal tilfalde netop dig
3. Henley’s Application materiale (kun for nye studerende)

Send det samlede materiale til info@henley.dk.

Kontakt
Du kan altid kontakte IME/Henley’s danske kontor på 70105005.

Det Maritime MBA legat

Den Danske Maritime Fond uddeler MBA legater til danske ledere i den maritime sektor.

MBA Legatet er rettet mod medarbejdere i dansk rederierhverv og Det Blå Danmark, der har evner, lyst og drivkraft til at videreudvikle sig.

Legatet dækker betaling af op til 50 % af tuition fee og op til maksimum kr. 175.000.

Læs mere om det Maritime MBA legat på deres hjemmeside – klik her

Ansøgningsfrister for MBA legat fra Den Maritime Fond i 2017 er som følger:

Fredag den 27. januar 2017, kl. 15.
Fredag den 28. april 2017, kl. 15.
Fredag den 18. august 2017, kl. 15.
Tirsdag den 24. oktober 2017, kl. 15.

Download MBA brochuren

Få yderligere indsigt i MBA uddannelsen. Vi sender MBA brochuren til dig pr. email, og du modtager også et link til brochuren herunder, så snart du har udfyldt formularen.

DOWNLOAD MBA BROCHURE

Bliv kontaktet af en Henley programleder

Ved du allerede nu, at du ønsker at starte i september 2017, kan du blive ringet af vores programleder Sven Demant, som kan få dig hurtigt igennem processen.

Bliv ringet op