Наши партнеры
skip to Main Content
Graduation Day, 2018 – Henley Business School

En af de største ting ved at arbejde ved Henley Business School, er det store privilegie at få lov til at se vores MBA-deltagere år efter år nå et af deres største livsmål, og den 21. september 2018 var ingen undtagelse.

Her sluttede godt 30 nyslåede danske Henley MBA’ere sig til ca. 500 andre internationale ledere fra forskellige dele af verdenen, der efter års intense studier for nyligt fik overrakt det officielle bevis for, at de nu har gennemført en af verdens mest renommerede og højest respekterede lederuddannelser – den tredobbelt internationalt akkrediterede Henley MBA.

Selve ceremonien fandt sted på det smukke, traditionsrige og atmosfærefyldte engelske campus Greenlands, hvorfra Henley Business School i mere end 70 år har uddannet og rustet ledere til at kunne navigere i en globaliseret og stadig mere kompleks verden.

Tag med på rejsen – klik på videoen eller se de mange skønne billeder og få fornemmelse af, hvordan kulminationen på en Henley MBA-rejsen fejres på traditionsrig britisk manér.

Henley Danmark ønsker hver eneste af vores deltagere tillykke og held og lykke mod jeres fremtidige eventyr! Og selvom I ikke længere er studerende og uanset hvor livet tager jer hen efter MBA’en, vil I altid være forbundet med Henley. For en uddannelse fra Henley er mere end blot de tre år, studierne varer. Den er en lifelong learning journey, der udvikler dig både som leder i det daglige og som menneske i al almindelighed.

By: Heidi Lorenzen

Del denne artikel på:

TwitterFacebookLinkedInEmail

Relateret artikler

Kønsdiversitet på MBA holdet er en styrke

  • 7. maj 2018
Hos Henley er i gennemsnit 30% af vores programdeltagere kvinder. Vores mål for 2020 er 50%. Det skaber nemlig bedre læring, bedre dynamik og samarbejde på MBA-holdet og derfor bedre ledere Hos Henley i Danmark er vi stolte af vores høje antal kvindelige ledere på MBAen, men 30% er ikke…

Con’graduation! Graduation Day – Henley Business School

  • 17. juli 2016
Stort tillykke til denne gruppe danske ledere, som til Graduation Day på Henley sep. 2015 fik overdraget det tredobbelt akkrediterede bevis for, at de har gennemført én af verdens bedste lederuddannelser. En Henley Excecutive MBA er et fagligt og personligt skridt mod nye horisonter som leder og som menneske. For nogle…

Bliv bedre klædt på som leder

  • 9. oktober 2017
CBL er en fokuseret lederuddannelse, der kombinerer teoretisk viden med et stort fokus på den personlige udvikling som leder. Målet er at styrke dig som leder – professionelt, personligt og i din rolle som leder. CBL er en praktisk orienteret lederuddannelse, der er målrettet mod at give dig de rette…
Back To Top