skip to Main Content
Graduation Day, 2018 – Henley Business School

En af de største ting ved at arbejde ved Henley Business School, er det store privilegie at få lov til at se vores MBA-deltagere år efter år nå et af deres største livsmål, og den 21. september 2018 var ingen undtagelse.

Her sluttede godt 30 nyslåede danske Henley MBA’ere sig til ca. 500 andre internationale ledere fra forskellige dele af verdenen, der efter års intense studier for nyligt fik overrakt det officielle bevis for, at de nu har gennemført en af verdens mest renommerede og højest respekterede lederuddannelser – den tredobbelt internationalt akkrediterede Henley MBA.

Selve ceremonien fandt sted på det smukke, traditionsrige og atmosfærefyldte engelske campus Greenlands, hvorfra Henley Business School i mere end 70 år har uddannet og rustet ledere til at kunne navigere i en globaliseret og stadig mere kompleks verden.

Tag med på rejsen – klik på videoen eller se de mange skønne billeder og få fornemmelse af, hvordan kulminationen på en Henley MBA-rejsen fejres på traditionsrig britisk manér.

Henley Danmark ønsker hver eneste af vores deltagere tillykke og held og lykke mod jeres fremtidige eventyr! Og selvom I ikke længere er studerende og uanset hvor livet tager jer hen efter MBA’en, vil I altid være forbundet med Henley. For en uddannelse fra Henley er mere end blot de tre år, studierne varer. Den er en lifelong learning journey, der udvikler dig både som leder i det daglige og som menneske i al almindelighed.

By: Heidi Lorenzen

Del denne artikel på:

TwitterFacebookLinkedInEmail

Relateret artikler

Den naturlige leder

  • 7. marts 2020
Stærk vilje, evner og lyst til at lede, protestantisk etik og dedikeret iver efter at tage ansvar og forandre til det bedre. Margrethe Vestager har det hele, og det er med bl.a. de egenskaber, at karrierekvinden gennem mere end 25 år i dansk politisk har sat det ene uudslettelige fingeraftryk…

Con’graduation! Graduation Day – Henley Business School

  • 17. juli 2016
Stort tillykke til denne gruppe danske ledere, som til Graduation Day på Henley sep. 2015 fik overdraget det tredobbelt akkrediterede bevis for, at de har gennemført én af verdens bedste lederuddannelser. En Henley Excecutive MBA er et fagligt og personligt skridt mod nye horisonter som leder og som menneske. For nogle…
Back To Top