Наши партнеры
skip to Main Content
Con’graduation! Graduation Day – Henley Business School
Con’graduation! Graduation Day – Henley Business School

Stort tillykke til denne gruppe danske ledere, som til Graduation Day på Henley sep. 2015 fik overdraget det tredobbelt akkrediterede bevis for, at de har gennemført én af verdens bedste lederuddannelser.

En Henley Excecutive MBA er et fagligt og personligt skridt mod nye horisonter som leder og som menneske. For nogle er det vejen mod en international karriere, større ansvar og højere løn. For andre handler det om nye kompetencer, større netværk og redskaber til det job, man har. For alle er det ”En investering for og i livet”.

Se her opslaget med alle graduanternes navne i Børsens MBA-tillæg

Og klik på billedet herunder får at en fornemmelse af, hvordan kulminationen på en Henley MBA-rejse fejres på traditionsrig britisk manér.

By: jeppe.scharling

Del denne artikel på:

TwitterFacebookLinkedInEmail

Relateret artikler

IME lancerer karrieremagasin for ledere

  • 28. juli 2016
Vi lever i en verden præget af omskiftelighed, usikkerhed, kompleksitet og tvetydighed. Hvad der fungerede i går, fungerer ikke i dag. Paradokser, dilemmaer, krydspres og voldsomt stigende hastighed er blevet grundvilkår, alle må forholde sig til.   Facitlisternes tid er med andre ord forbi. Disruptive teknologier ændrer konkurrenceforhold fra den…

Den naturlige leder

  • 7. marts 2020
Stærk vilje, evner og lyst til at lede, protestantisk etik og dedikeret iver efter at tage ansvar og forandre til det bedre. Margrethe Vestager har det hele, og det er med bl.a. de egenskaber, at karrierekvinden gennem mere end 25 år i dansk politisk har sat det ene uudslettelige fingeraftryk…
Back To Top