skip to Main Content
Platform Disruption – Debatten Raser
Platform Disruption – debatten raser

Clayton Christensen fra Harvard Business School har i en artikel fra Harward Business Review for nyligt argumenteret for, hvorfor han mener, at Über ikke er en disrupter.

Det har overrasket mange, da Übers voldsomme påvirkning af taxi-markedet om ikke andet føles som en disrupter.

 

Læs også artiklen What is Disruptive Innovation

Nu kritiseres Clayton Christensen for ikke at forstå sin egen teori – især fordi Christensen ikke tager hensyn til det unikke ved forretningsmodeller bygget på platforme.

 

Læs også: What is a Platform Business Model

Platforme som Über, Airb&b, Amazon, Android osv. er ofte disruptive på deres egen unikke måde, hvilket er noget vi skal holde ekstra øje med i fremtiden.

 

Læs kritikken af Clayton Christensen herWhy Clayton Christensen Is Wrong About Uber And Disruptive Innovation

Psst: Vil du med på en rejse udover det sædvanlige? En rejse, der giver perspektiv og helt nye indsigter – i dig selv som menneske og spm leder? Så læs mere nedenfor…..

By: jeppe.scharling

Del denne artikel på:

TwitterFacebookLinkedInEmail

Relateret artikler

Developing personal leadership skills online

  • 1. oktober 2016
Does online learning leave you bored and disconnected? It does to most people. This have prevented the learning of social competencies, like leadership, online. Until now.Even though we are in the middle of the digital revolution the process of developing both personal leadership skills and management teams, has yet to move…

Den værdiskabende bestyrelse i en disruptiv forretningsverden

  • 14. oktober 2016
Bestyrelsernes situation og kompetencekrav, har undergået massive forandringer de seneste år. At være et godt bestyrelsesmedlem kræver, at man er bevidst om virksomhedens kerneopgaver. At man kender forretningsmodellen, og at man er bevidst om den strategiske ledelse og planlægning, der nødvendigvis må finde sted i virksomheden. Den gode bestyrelse skal…
Back To Top