skip to Main Content

Henley MBA – ansøgning og optagelse

Krav til ansøgning og optagelse

Optagelseskrav på Henley Executive MBA

For at blive optaget på Henley Executive MBA programmet skal du opfylde følgende krav:

Tre års decideret ledererfaring

Afsluttet uddannelse på Bachelor, HD, Master eller Kandidatniveau eller, hvis du ikke har det nødvendige uddannelsesniveau kan du få dispensation, såfremt du har min. fem års ledererfaring.

Bevis for et vist niveau af engelskkundskaber. Hvis du ikke er `native english speaker´men benytter engelsk som dit koncern-sprog kan du/din organisation udfylde det dokument som hedder `English Proficiency at work form´, og det vil være gældende bevis for at du selv tager ansvar for at du behersker engelsk på et fornuftigt niveau. Dette dokument findes i ansøgningspakken. Du har også mulighed for at vedlægge et bevis for en anerkendt engelsk test.

Personligt interview der vil fokusere på følgende adfærd og kompetencer

  • Motivering
  • Kommerciel og erhvervsmæssig forståelse
  • Gruppearbejde
  • Multitasking / time management
  • Modstandsdygtighed og fleksibilitet
  • Kommunikation

Download ansøgningsmaterialet her

Hvis du ikke opfylder alle de formelle adgangskrav, men har mindst fem års erfaring som leder eller har erfaringer på et højt strategiske niveau, så ser vi gerne på, om vi har mulighed for at give dispensation.

Alle ansøgere skal udfylde ansøgningsformularen og indsende den sammen med officielle kopier af deres afsluttende eksamensbeviser, et CV og kontaktinformationer på to professionelle referencer.

Ansøgning til Executive MBA programmet

Henley Executive MBA-programmet starter op to gange om året – i marts og i oktober. Vi behandler ansøgninger på løbende basis. Så vi anbefaler, at du starte din ansøgningsproces så snart du og din organisation er blevet enige om at dette er det rigtige valg for din udvikling.

Processen vil typisk foregå ved at du indsender din ansøgning til os på info@henley.dk. Inden for to arbejdsdage vil vi have kigget den igennem for at se, om alle elementer er med. Derefter sendes den til Henley Business School Admissions Panel, som vil vurdere den og vende tilbage med det endelige svar til dig inden for max. tre uger.

Næste holdstart marts 2022 

Næste MBA-hold har opstart marts 2022. Overvejer du opstart til marts, anbefaler vi, at du tager kontakt til os på 70105005 eller skriver til programdirektør Jeppe Terp Scharling på jeppe.scharling@henley.dk

Sammen hjælper vi dig videre i processen og sikrer, at du kommer godt fra start.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70105005.

Der kommer et tidspunkt i enhver leders karriere, hvor man har behov for at træde et skridt tilbage og stille sig selv spørgsmålet – hvorfor man gør, som man gør.

Back To Top