skip to Main Content

Hvem tager en MBA

En MBA er en lederuddannelse

på masterniveau for den erfarne leder. På Henley Executive MBA er en central del den værdi, som ligger i at udveksle erfaringer med andre ligesindede. Se her hvilke profiler du kan møde på Henley Executive MBA i Danmark.

Den tyspiske MBA’er fra Henley kommer hovedsagelig fra den private sektor har i gennemsnit 10 års ledelseserfaring og 16 års erhvervserfaring med en fordeling på ca. 30% kvinder og 70% mænd og med en gennemsnitsalder på ca. 40 år. De fleste har en HD, bacheor- eller mastergrad, når de starter på uddannelsen.

Optagelseskrav på Henley Executive MBA

For at blive optaget på Henley Executive MBA programmet skal du opfylde følgende krav:

  • Tre års decideret ledererfaring
  • Afsluttet uddannelse på Bachelor, HD, Master eller kandidatniveau. eller hvis du ikke har det nødvendige uddannelsesniveau kan du få dispensation, såfremt du har min. fem års ledererfaring
  • Bevis for et vist niveau af engelskkundskaber. Hvis du ikke er `native english speaker´, skal du vedlægge bevis for en anerkendt engelsktest. Men hvis du benytter engelsk som dit koncern-sprog kan du/din organisation udfylde det dokument som hedder `English Proficiency at work form´, og det vil være gældende bevis for at du selv tager ansvar for at du behersker engelsk på et fornuftigt niveau. Dette dokument findes i ansøgningspakken.

Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med optagelseskravene, må du endelig kontakte os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på +45 70105005.

Tag en karrieresnak med os

Hos Henley har vi over 25 års erfaring med facilitering af lederuddannelser og coaching af ledere. Ved en karrieresession kontakter én af vores programledere dig på tlf., og du får en professionel vurdering af, hvordan en Henley Executive MBA kan bidrage i lige præcis din ledergerning. Book en karrieresession

Back To Top