skip to Main Content

Hvad kan en MBA bruges til

En MBA er en generalistuddannelse

Det vil sige, det er ledelse, de strategiske værktøjer, det faglige overblik og i Henleys tilfælde også personlig udvikling, der er i højsædet. Hvis du er specialist, som f.eks. ingeniør eller advokat, vil MBA’en kunne være med til at hæve dig op over eget fagområde og udvide din ledelsesmæssige horisont og beslutningskraft.

Hvis du, som mange Henley MBAere, allerede befinder dig på et højt niveau i organisationen, så vil du kunne bruge MBAen til at få håndgribelige faglige og personlige værktøjer, der er direkte anvendelige i din ledergerning. Henley MBA er en praktikeruddannelse. Uddannelsen er for dig, der allerede har set og prøvet en del, og som ønsker at sætte et endnu større aftryk – menneskeligt og fagligt.

Læs mere om: Hvad kan en Executive MBA fra Henley Business School bruges til?

Hør herunder Henley professor Chris Dalton fortælle, hvorfor Henley har så stærk et fokus på den personlige udvikling. Læs mere om Henley Executive MBA

Tag en karrieresnak med os

Hos Henley har vi over tyve års erfaring med facilitering af lederuddannelser og coaching af ledere. Ved en karrieresession kontakter én af vores programledere dig på tlf., og du får en professionel vurdering af, hvordan en Henley Executive MBA kan bidrage i lige præcis din ledergerning.

>>Book en karrieresession<<

Back To Top