skip to Main Content

Personlig udvikling på Henley Executive MBA

Personlig udvikling – Henley er i top 10 i verden

Personlig udvikling er én af hjørnestenene på Henley MBA’en. Lige siden oprettelsen af Henley Business School i 1945 har filosofien været at personlig og faglig udvikling ikke kan skilles ad. Det ene er, så at sige, den andens forudsætning. For at kunne praktisere de værktøjer, som den faglige udvikling giver på MBAen i form af nye management modeller og frameworks kræver det, at du som leder er dig selv bevidst.

Mød i videoen herunder “the mastermind” bag Henley’s personlige udviklingsmodul, Dr. Chris Dalton. Han fortæller blandt andet om, hvordan Henley MBA’en er “a journey into yourself”. Du møder også nuværende MBA studerende, som fortæller om, hvad dette modul har gjort ved deres personlige lederskab.

Det personlige udviklingsmodul på Henley MBA’en består af følgende elementer:

  • Tests (IQ, adfærd, preferencer)
  • Face-to-face undervisning
  • Personlig coaching
  • Opgaver i form af personlige handlings/karriereplaner

Overordnet set handler modulet om selvindsigt – en indsigt i hvilke styrker og svagheder man har, og hvordan virker de på andre. På Henley MBA lærer du at accelerere dine styrker og kompensere for dine svagheder. Det vil sige gøre det, du er bedst til endnu bedre og ikke stille dig selv unødvendige forhindringer i vejen på grund af dine knap så stærke sider. Derfor er personlig udvikling et gennemgående forløb på Henley MBA – fordi faglig og personlig udvikling ikke kan skilles ad.

Formålet med den personlige udviklingsproces er at støtte og udfordre dig i alle dele af din udvikling, mens du læser. Det sætter skub i din overvejelser om det, du lærer i de andre moduler og aspekter af MBA-uddannelsen.

Formålet med faget er at gøre dig i stand til at:

  • tage kontrol over, hvilken vej du skal gå i fremtiden
  • forfølge dine mål i livet generelt og i din karriere
  • få mest ud af uddannelsen for dig selv og din virksomhed
  • reflektere over det du lærer, dine præstationer og dine resultater
  • planlægge personlig, uddannelses- og karriereudvikling

Faget afsluttes med en skriftlig aflevering, hvori du skal reflektere over, hvordan du har udviklet dig personligt, og hvordan det passer ind på din arbejdsplads.

Personlig udvikling er integreret i hele MBA-uddannelsen med workshops, coaching, to skriftlige tilbagemeldinger og planer undervejs. På den måde viser du, at du er i stand til at planlægge, lære, bruge det du har lært, reflektere over det og at skrive det ned.

Tilmeld dig Henley MBA infomøde

Her får du de uddybende oplysninger om programmet, du har brug for, indblik i Henleys læringsfilosofi og ikke mindst i det bærende og gennemgående modul, personlig udvikling.

Tilmeld dig mødet her 

Bliv kontaktet direkte af vores programleder

Ved du allerede nu, at du ønsker at starte i 2022/2023, kan du blive ringet af vores programdirektør Jeppe Terp Scharling, som kan få dig hurtigt igennem processen.

Back To Top