skip to Main Content
Personlig udvikling på Henley Executive MBA

Personlig udvikling på Henley Executive MBA

Personlig udvikling – Henley er i top 10 i verden

Personlig udvikling er én af hjørnestenene på Henley MBA’en. Lige siden oprettelsen af Henley Business School i 1945 har filosofien været at personlig og faglig udvikling ikke kan skilles ad. Det ene er, så at sige, den andens forudsætning. For at kunne praktisere de værktøjer, som den faglige udvikling giver på MBAen i form af nye management modeller og frameworks kræver det, at du som leder er dig selv bevidst.

Mød i videoen herunder “the mastermind” bag Henley’s personlige udviklingsmodul, Dr. Chris Dalton. Han fortæller blandt andet om, hvordan Henley MBA’en er “a journey into yourself”. Du møder også nuværende MBA studerende, som fortæller om, hvad dette modul har gjort ved deres personlige lederskab.

Det personlige udviklingsmodul på Henley MBA’en består af følgende elementer:

 • Tests (IQ, adfærd, preferencer)
 • Face-to-face undervisning
 • Personlig coaching
 • Opgaver i form af personlige handlings/karriereplaner
 • Personal Leadership studietur til Sydafrika

Overordnet set handler modulet om selvindsigt – en indsigt i hvilke styrker og svagheder man har, og hvordan virker de på andre. På Henley MBA lærer du at accelerere dine styrker og kompensere for dine svagheder. Det vil sige gøre det, du er bedst til endnu bedre og ikke stille dig selv unødvendige forhindringer i vejen på grund af dine knap så stærke sider. Derfor er personlig udvikling et gennemgående forløb på Henley MBA – fordi faglig og personlig udvikling ikke kan skilles ad.

Studietur til Sydafrika

Personlig udviklingsforløbet på Henley MBA og herunder Personal Leadership Journey, der er en studietur til Sydafrika, er kontinuerligt siden 2012 blevet vurderet af vores studerende som værende ét af de største og mest effektive øjenåbnere på Henley MBA uddannelsen.

Mød herunder en række af vores MBA studerende og få deres personlige oplevelser med forløbet i personlig udvikling på Henley Executive MBA. Det er også muligt at få en forklaring fra programleder, Claus Aasholm, på hvorfor vi hos Henley sender vores studerende om på den anden side af kloden i jagten på personlig udvikling.

  Bliv kontaktet direkte af vores programleder

  Ved du allerede nu, at du ønsker at starte i 2019, kan du blive ringet af vores programleder Jeppe Terp Scharling, som kan få dig hurtigt igennem processen.

  Back To Top