skip to Main Content

Syndicate Method – Henleys læringsfilsofi

 

Henley MBA’en er unik. Forløbet handler kun om dig og din virksomhed. Læringsfilosofien er, at vi ved, at du allerede kan. Nu skal du lære at blive den bedste version af dig selv med hjælp fra os og dine medstuderende.

Metoden hedder Syndicate Method og betyder, at du lærer fra syndikatet, dvs. fra folk med akademisk tyngde, men også i høj grad dine medstuderende. Du vil altid blive bedt om at holde teorierne op mod din egen referenceramme og få feedback fra dine medstuderende. Derved gør du aktiv brug af deres viden og referenceramme – præcis som man som leder gør brug af den viden, der er i organisationen og i ens netværk. Så Henley har en aktiv og praksisnær tilgang til overførsel og brug af viden. Vi er samtidig den tungeste af de danske MBA-uddannelser med hele 90 ECTS point, så det er ikke den nemmeste vej til en MBA, men alle som én siger, at det var det hele værd.

Syndicate method – kort fortalt

  • Underviserne på Henley er typisk praktikere, der senere har suppleret deres praktiske viden med en tung akademisk baggrund
  • Undervisningsmaterialerne er bygget op således, at du konstant holder teorierne op mod din egen referenceramme
  • Materialerne er baseret på effektiv overførsel af ny viden, således at du kan bruge tiden på at anvende teorierne
  • Alle opgaver du skriver er for din egen organisationEksamen på stage 1 er en undtagelse, hvor alle Henley MBA-studerende i verden skriver om samme, nye case)
  • 1 ud af 3 workshopdage er rene Syndicate Method workshops, hvor dine meddeltagere giver dig sparring på din opgave, og du får indsigt i deres kontekst, dilemmaer m.v.
  • Uddannelsen har stor fleksibilitet med mulighed for individuel tilpasning af din studieplan således, at dit scope for den enkelte opgaver er relevante ift. din/jeres aktuelle udfordring.

Få herunder en uddybende forklaring på, hvordan Syndicate Method fungerer i praksis.

Back To Top