skip to Main Content
Personlig udvikling på Henley Executive MBA

Henley CBL – generel info

Henley Executive CBL

Uddannelsen varer 10 måneder og giver dig et Certificate in Management & Business Leadership, der forener viden om erhvervslivet med intensiv lederudvikling.

Uddannelsen foregår på deltid og kan tilpasses andre forpligtelser i dit liv, så du kan arbejde på fuld tid, mens du styrker dine karrieremuligheder.

Henleys Executive CBL er en selvstændig uddannelse (godkendt til 30 ECTS points på kandidatniveau). Samtidig svarer den til den første af tre dele på Henleys executive MBA. Det betyder, at når du er færdig med din CBL, så kan du fortsætte direkte på anden del af Henley MBA, hvis du har lyst.

Mød herunder Julie Grenaa, der underviser på ledelsesmodulerne på CBL-uddannelsen.

Henley CBL – det får du:

  • Uddannelsen kombinerer den vigtigste viden om ledelsesfaget og konkret ledertræning. Det gør, at du udvikler dine evner både professionelt, personligt og i din rolle som leder.
  • Den styrker dine kompetencer til selvledelse, virksomhedsledelse, forandringsledelse og holdledelse.
  • Uddannelsen er meget praktisk orienteret. Det betyder, at du får redskaber og virksomhedsteorier, som du kan tage med tilbage til din arbejdsplads og bruge med det samme.
  • Uddannelsen er tilrettelagt, så den hjælper dig med at klarlægge og nå dine personlige karrieremål samtidig med, at du skaber bedre resultater for din virksomhed.
  • Et verdensomspændende netværk af mere end 56.000 ledere samarbejder med Henley. Det betyder, at du er forbundet med et netværk af de dygtigste og mest indflydelsesrige alumner og virksomheder i verden.
  • Henleys executive CBL er en unik mulighed for at få et internationalt anerkendt uddannelsescertifikat i ledelse og samtidig holde muligheden åben for at fortsætte og få en Henley executive MBA-uddannelse.
  • Fagene er tilrettelagt, så din læring er forankret i dine egen referenceramme.
  • Undervisningen i ledelsesfagene varetages af internationale vejledere fra Henley Business School i Storbritannien.

Mød et par af vores CBL studerende herunder

Bliv kontaktet direkte af vores programleder

Ved du allerede nu, at du ønsker at starte til marts eller september, kan du blive ringet af vores programleder Claus Aasholm, som kan få dig hurtigt igennem processen.

Back To Top