skip to Main Content
Personlig udvikling på Henley Executive MBA

Personlig udvikling på en CBL

Henley er i top 10 i verden på personlig udvikling

Personlig udvikling er ét af hjørnestenene på Henley Executive CBL. Lige siden oprettelsen af Henley Business School i 1945 har filosofien været at personlig og faglig udvikling ikke kan skilles ad. Det ene er, så at sige, den andens forudsætning. For at kunne praktisere de værktøjer, som den faglige udvikling CBL giver i form af nye management modeller og frameworks kræver det, at du som leder er dig selv bevidst.

Bevidstheden handler om selvindsigt – en indsigt i hvilke styrker og svagheder man har, og hvordan virker de på andre. På Henley Executive CBL lærer du at accelerere dine styrker og kompensere for dine svagheder. Det vil sige gøre det, du er bedst til endnu bedre og ikke stille dig selv unødvendige forhindringer i vejen på grund af dine knap så stærke sider. Derfor at personlig udvikling et gennemgående forløb på Henley CBL – fordi faglig og personlig udvikling ikke kan skilles ad.

Henleys tilgang til personlig udvikling

For at hjælpe dig med at nå dine personlige og professionelle karrieremål, er personlig udvikling stærkt integreret i alle fagene på vores CBL. Personlig udvikling vurderes i fag med efterfølgende bedømmelse, men suppleres med:

  • Interaktive workshops
  • Personlighedstests, duelighedstests og adfærdsmæssige tests
  • Skriftlige afleveringer
  • Individuel coaching

Dine personlige overvejelser er en vigtig del af alle evalueringer. Når du samarbejder med underviserne i dine fag, dine personlige tutorer og dine medstuderende, så lærer du, hvor du stadig har brug for at udvikle dig. Du får selvfølgelig feedback og mentoring gennem hele forløbet. Det giver dig den selvindsigt, der er nødvendig, i en chefstilling.

Det er utroligt, hvor meget man kan lære om sig selv, når man lytter til andre og deler med dem.

Personlig udvikling hos Henley – mød hjernen bag programmet og de studerende

Mød i videoen herunder the master mind bag Henley’s personlige udviklingsmodul, Dr. Chris Dalton samt en række af vores studerende, som fortæller, hvad modulet personlig udvikling har gjort ved deres personlige lederskab.

Læs mere om CBLen her:

Bliv kontaktet direkte af vores programleder

Ved du allerede nu, at du ønsker at starte i marts eller september, kan du blive ringet af vores programleder, Claus Aasholm, som kan få dig hurtigt igennem processen.

Back To Top