skip to Main Content

MBA uddannelser - det skal du vide

Det er et vigtigt valg, du står overfor

En MBA uddannelse kan være ét af de vigtigste karrierevalg, du kommer til at tage. En Henley MBA uddannelse er den sværeste og mest tidskrævende, du kan tage. Men alle som én af vores studerende siger – det var det hele værd.

Og hvorfor så det? Fordi Henley MBAen handler om dig og din organisation. Og fordi vi forlanger, at du deltager aktivt, lærer fra dig og giver noget af dig selv til dine medstuderende. Og alt dette får du tifoldigt igen. Vi kalder det Syndicate Learning og læringsformen er unik for Henley.

Herunder finder du generelle informationer Henley Executive MBA-uddannelsen. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@henley.dk og/eller at booke et personligt møde.

Du kan Hente MBA-brochuren her

Generelle informationer om MBA uddannelser

Hvad kræver en MBA?

Kravene til at blive optaget på et MBA-studie varierer fra udbyder til udbyder.

Hvad koster en MBA?

Pris – og kvalitet – varierer på MBA-uddannelser.

Hvad tjener en MBA?

Undersøgelser viser en lønstigning på 51 procent tre år efter endt uddannelse.

Hvem tager en MBA?

En MBA er en lederuddannelse på masterniveau for den erfarne leder.

Generelle informationer om Henley Executive MBA uddannelsen

Henley Executive MBA er helt sin egen. Få svar på de oftest stillede spørgsmål om uddannelsen, herunder: Hvad får du helt konkret ud af uddannelsen, hvordan er strukturen på forløbet. hvad koster det, hvad er finansieringsmulighederne og sidst, men ikke mindst – hvad med tiden det tager? Sidstnævnte kan afklares nærmere ved at tage et kig på vores oversigt over de kommende workshop-dage for holdet, der starter oktober 2021.

Det får du ud af en Henley MBA

Henley MBAen udvikler dig som leder og som menneske

Opbygning og struktur

Få overblikket over uddannelsen her

Ansøgning og optagelse

Det kræves der og sådan gør du.

Pris og workshop-plan

Pris og finansieringsmuligheder. Download workshop-oversigt.

Som dansk uddannelsesinstitution, der udbyder offentligt godkendte uddannelser, som er godkendt af videnskabsministeriet er ECTS-point (European Credit transfer system) det sammenligningsgrundlag

Læs mere

MBA uddannelser – det skal du vide Pris og tidsplan for workshops på Henley Executive MBA-uddannelse En Henley Executive MBA koster 397,000 kr. Der er ikke moms på uddannelser i Danmark. Der betales i tre rater. Se hvordan raterne er fordelt…
Læs mere

MBA uddannelser – det skal du vide Krav til ansøgning og optagelse For at blive optaget skal du have: Mindst tre års ledererfaring En bachelorgrad eller tilsvarende erhvervskvalifikation Adgang til virksomhedsdata, som du kan bruge til dine opgaver Bevis på… Læs mere

Struktur og opbygning. MBA-studiet består af tre trin, der forener administrations- og ledelsesfag, så du lærer at tænke og agere holistisk. Henleys workshops foregår primært i vores lokaler i København, så du kan tage din internationale MBA lokalt. Workshops finder sted cirka en gang hver 6 uge og tager en til 3 hele dage ad gangen.

Læs mere

Bliv den bedste version af netop dig. Henley Executive MBA er specielt designet til at udvikle dig som en autentisk leder og samtidig give dig en bredere forståelse af alle aspekter af erhvervslivet.

Læs mere

Personlig udvikling er ét af hjørnestenene på Henley MBA. Lige siden oprettelsen af Henley Business School i 1945 har filosofien været at personlig og faglig udvikling ikke kan skilles ad. Det ene er, så at sige, den andens forudsætning. For at kunne praktisere de værktøjer, som den faglige udvikling giver på MBAen i form af nye management modeller og frameworks kræver det, at du som leder er dig selv bevidst.

Læs mere

For det første skal man gøre sig klart – hvad kendetegner et lederkursus, og hvad er klassificeret og godkendt som en reel uddannelse. Der findes mange gode lederkurser, men det kan være svært at adskille kurserne fra uddannelserne, fordi beskrivelserne og terminologierne ofte er ens.

Læs mere

Som dansk uddannelsesinstitution, der udbyder offentligt godkendte uddannelser, som er godkendt af videnskabsministeriet er ECTS-point (European Credit transfer system) det sammenligningsgrundlag

Læs mere

En masteruddannelse er typisk målrettet voksne, der har en videregående uddannelse i forvejen og har lyst til at læse videre. På Henley Executive MBA kan der dog gives merit for evt. manglende videregående uddannelse, hvis du har minimum fem års ledelseserfaring.

Læs mere

En MBA er en generalistuddannelse. Det vil sige, det er ledelse, de strategiske værktøjer, det faglige overblik og i Henleys tilfælde også personlig udvikling, der er i højsædet.

Læs mere

Om indholdet på en MBA uddannelse er god eller mindre god er relativt. Men der er både i Danmark og i udlandet institutioner, hvis formål er at vurdere MBA uddannelserne og tildele dem de såkaldte akkrediteringer.

Læs mere

En undersøgelse som Henley Business School foretog i 2012, viste at Henley MBA studerende i gennemsnit havde opnået en lønstigning på 51 procent tre år efter endt uddannelse.

Læs mere

Kravene til at blive optaget på et MBA studie varierer fra udbyder til udbyder. Kravene kredser som regel om hvorvidt der er krav om ledererfaring, uddannelsesniveau og engelskkundskaber. Der er også forskel på, om man vælger at studere en MBA ved siden af sit arbejde

Læs mere

Titlen ‘MBA’ eller ‘M.B.A’ er en forkortelse for den engelske titel ’Master of Business Administration’. MBA er en erhvervsøkonomisk ledelsesuddannelse på kandidatniveau. Uddannelsen læses på en Handelshøjskole eller et universitet, i udlandet ofte omtalt som en business school.

Læs mere

En MBA er en lederuddannelse på masterniveau for den erfarne leder. På Henley Executive MBA er en central del den værdi, som ligger i at udveksle erfaringer med andre ligesindede. Se her hvilke profiler du kan møde på Henley Executive MBA i Danmark.

Læs mere

Pris – og kvalitet – varierer på MBA-uddannelser. Hos de danske udbydere af MBA er det prismæssige spænd fra ca. 130.000 kr. til ca. 445.000 kr. Der er også prismæssig forskel på, om du tager en såkaldt fulltime MBA, der er et fuldtidsstudie eller en Executive MBA.

Læs mere

Bliv kontaktet direkte af vores programleder Jeppe Terp Scharling

Ved du allerede nu, at du ønsker at starte din MBA-rejse i 2021, kan du blive ringet af vores programdirektør Jeppe Terp Scharling. Jeppe har selv en MBA fra Henley og kan hjælpe dig med alt fra adgangskrav til udbyttet på en MBA.

Back To Top