skip to Main Content
Alumni fordele & kontakt
Onlineadgang til faglige tidsskrifter og invitation til Henley Masterclass' er nogle af de fordele, du som Henley alumni får adgang til
Henley alumni medlemsforedele

Som medlem af Henley alumniforening har du en række fordele både lokalt og internationalt:

Log dig ind på Academic Resource Center (ARC) og få glæde af en referencesamling af bøger, specialiserede publikationer, tidsskrifter og rapporter mv.

Få tips om karriereudvikling, find din næste rolle eller rekruttere en Henley-kandidat ved hjælp af Henleys Career Service. Tag del i det globale netværk ved at blive aktiv i en af ​​Henley’s mange internationale alumni groups, pre-experience og post-experience LinkedIn-grupper

Deltag i Henley’s internationale alumni events lige fra sociale lejligheder og genforeninger til prestigefyldte arrangementer med højt profilerede keynote-speakere.

I den danske alumni-forening får du adgang til den lukkede danske Henley alumnigruppe, hvor kontakter skabes og vedligeholdes, erfaringer udveksles og kompetent sparring er lige ved hånden.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, gode ideer og kommentarer. Kontakt os på telefon 7010 5005 eller skriv til heidi.lorenzen@henley.dk. Du er også velkommen til at opdatere dine kontaktoplysninger.

Back To Top