Henley Executive MBA

Med en Executive MBA fra Henley Business School får du en triple akkrediteret og internationalt anerkendt lederuddannelse baseret på mere end 70 års erfaring. En Henley Executive MBA er et fagligt og personligt skridt mod nye horisonter – som leder og som menneske. For nogle er en MBA vejen mod en international karriere, større ansvar og højere løn. For andre handler det om nye kompetencer, større netværk og redskaber til det job, man har.

Certificate in Management &
Business Leadership (CBL)

Henley CBL er et specielt designet program med et særligt focus på at kombinere business know-how med intens lederskabstræning. CBL’ en er et selvstændigt uddannelsesprogram, men svarer samtidig til første del af tre på Henley Executive MBA programmet. Det vil sige, at du efter endt CBL studie kan vælge at stoppe og få et anerkendt uddannelsesbevis, du kan sætte dit studie på pause op til fem år, eller du kan fortsætte direkte videre på anden del på Henley Executive Programmet.

Bliv kontaktet direkte af vores programleder Claus Aasholm

Ved du allerede nu, at du ønsker at starte din MBA- eller CBL-rejse i 2019, kan du blive ringet af vores programleder Claus Aasholm. Claus har selv en MBA fra Henley og kan hjælpe dig med alt fra adgangskrav til udbyttet på en MBA.