skip to Main Content

Henley Executive MBA

Med en MBA fra Henley Business School får du en triple akkrediteret og internationalt anerkendt lederuddannelse baseret på mere end 75 års erfaring. En Henley Executive MBA er et fagligt og personligt skridt mod nye horisonter – som leder og som menneske. For nogle er en MBA vejen mod en international karriere, større ansvar og højere løn. For andre handler det om nye kompetencer, større netværk og redskaber til det job, man har.

Generelle informationer om Henley Executive MBA uddannelsen

Henley Executive MBA er helt sin egen. Få svar på de oftest stillede spørgsmål om uddannelsen, herunder: Hvad får du helt konkret ud af uddannelsen, hvordan er strukturen på forløbet. hvad koster det, hvad er finansieringsmulighederne og sidst, men ikke mindst – hvad med tiden det tager? Sidstnævnte kan afklares nærmere ved at downloade vores oversigt over de kommende workshop-dage for holdet, der starter marts 2022.

Bliv kontaktet direkte af vores programleder Jeppe Terp Scharling

Ved du allerede nu, at du ønsker at starte din MBA-rejse i 2022, kan du blive ringet af vores programdirektør Jeppe Terp Scharling. Jeppe har selv en MBA fra Henley og kan hjælpe dig med alt fra adgangskrav til udbyttet på en MBA.

Back To Top