HENLEY EXECUTIVE
CBL

Triple Crown akkrediteret

CBL står for Certificate in Business & Leadership. Forløbet er de første 10 mdr. af Henley Executive MBA-programmet plus seks ekstra workshopdage i ledelse. Det er med andre ord en luksusudgave af første del af Henley Executive MBA. CBL kan tages separat – altså som en afsluttet 10 md. lederuddannelse, hvor et Henley Executive CBL certifikat bliver udstedt ved bestået eksamen. Du kan også vælge CBL-uddannelsen til som en mere ledelsesfokuseret første del af din Henley Executive MBA uddannelse. Alle CBL-studerende er en del af vores MBA-hold, men nyder altså godt af flere ledelsesworkshops.

Uddannelsesbevis

Unik læringsfilosofi

MBA og CBL forløbet handler kun om dig og din virksomhed. Læringsfilosofien er, at vi ved, at du allerede har bevist, du kan. Nu skal du lære at blive den bedste version af dig selv med hjælp fra os og dine medstuderende. Læs mere om Syndicate Method.

Opgavernes format

Alle opgaver skrives for egen organisation. Se her hvorfor

#3

Triple Crown Akkrediteret

Henley’s CBL er akkrediteret af EQUIS, AMBA og AACSB, og bedre kendt som “the Triple Crown” en anerkendelse og kvalitetssikring som mindre end en procent af alle business schools i verden har opnået.

Top 10

Personlig udvikling

Troen på værdien af at fremme den personlige udvikling hos ledere har været en del af Henleys DNA siden 50’erne. Du kan dermed forvente at opnå helt unikke kompetencer ift. personligt lederskab og et nyt syn på verden gennem livsændrende oplevelser.

100%

Høj fleksibilitet

Der er stor fleksibilitet på Henley’s CBL-forløb. Vi har designet forløbet så den matcher bedst muligt med dit arbejde, din familie og fritid, derudover har du mulighed for op til 5 års pause og orlov undervejs.

Nr. 1

70.000 alumni / 157 lande

Henley Business School blev i 2017 nr. 1 i kategorien netværk. Med et globalt netværk på mere end 70.000 alumni fordelt på 157 lande holder Henley dermed sin position øverst på ranglisten.

Opstart

Marts og september

Primære studielokation

København + introworkshop i UK

Sprog:
Undervisning på engelsk på management-fagene og dansk på ledelsesworkshops

Varighed

10 måneder

Alle workshops er på hverdage. Se oversigt over alle workshop dage for holdet, der starter september 2018.

Pris

DKK 137.500

Alt inkl, herunder: Studietur til England, workshops inkl. forplejning, studiematerialer, coaching, tests & support. Der er ikke moms på uddannelser i DK.

Se hvordan du kan finansiere din Henley MBA/CBL her