skip to Main Content

Download Henley EMBA-ansøgningspakken

Udfyld formularen til højre, så modtager du ansøgningsmaterialet til MBA på mail.

Som en yderligere service kontakter vi dig også for at høre
nærmere om dine ønsker og behov.

Husk: Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål til ansøgningen på 70 10 50 05.

Optagelseskrav

Henley’s programmer er designet til erfarne ledere. En central del af Henley’s filosofi består netop i den værdi, som ligger i at udveksle erfaringer med andre ligesindede.

For at blive optaget på Henley Executive MBA-programmet skal du opfylde følgende krav:

Bevis for et vist niveau af engelskkundskaber

Hvis du ikke er `native english speaker´, skal du vedlægge bevis for en anerkendt engelsk test. Men hvis du benytter engelsk som dit koncern-sprog kan du/din organisation udfylde det dokument som hedder `English Proficiency at work form´, og det vil være gældende bevis for at du selv tager ansvar for at du behersker engelsk på et fornuftigt niveau. Dette dokument findes i ansøgningspakken.

Fem års decideret ledererfaring

Ledererfaringen skal kunne dokumenteres og bekræftes af tredjepart.

Sådan gør du

Henley Executive MBA-programmet starter op to gange om året – i marts og i oktober. Vi behandler ansøgninger på løbende basis. Så vi anbefaler dig at starte din ansøgningsproces så snart du og din organisation er blevet enige om at dette er det rigtige valg for din udvikling. Ansøgningsfristen for at søge om optagelse er en måned før studiestart.

Processen vil typisk foregå ved at du indsender din ansøgning til os på info@henley.dk. Inden for to arbejdsdage vil vi have kigget den igennem for at se, om alle elementer er med. Derefter sendes den til Henley Business School Admissions Panel, som vil vurdere den og vende tilbage med det endelige svar til dig inden for max. tre uger.

Karriererådgivning

– Bliv kontaktet af en programleder fra Henley

Når du skriver dig op til at blive kontaktet, skriver du dig desuden også op til vores nyhedsbrev. Dette kan afmeldes senere.

“Værktøjerne på Henley CBL giver mig større sikkerhed i mine beslutninger “

– Camilla Andersen, Direktør i Travel Sense og tidl. prof. håndboldspiller

Back To Top