Наши партнеры
skip to Main Content

Legater

Drømmer du om en Executive MBA, men har udfordringer med finansieringen?

På Henley MBA-programmet har du forskellige muligheder for at søge et legat, der kan finansiere en del af uddannelsen. Legaterne er en hjælp til dig med at komme igang med drømmeuddannelsen og varierer mellem 15.000 kr. og helt op til 175.000 kr.

Der er løbende ansøgningsfrister til legaterne.

The Dunning Scholarship Denmark (DSD)

The Dunning Scholarship Denmark (DSD) er et op til DKK 40.000 tilskud til Henley Executive MBA udbudt i Danmark.

Hvem kan søge legatet?
Tilskuddet tilgodeser ansøgere til Henley MBA, som ikke har mulighed for finansiel støtte fra en organisation og/eller mulighed for at benytte sig af den danske bruttolønsordning.

Ansøgning:
Indsende en motiveret skriftlig ansøgning på dansk eller engelsk på max. en A4 side indeholdende:

1. Navn, seneste position og organisation
2. Argumentation for hvorfor The Dunning Scholarship Denmark skal tilfalde netop dig
3. Henley’s Application materiale (kun for nye studerende)

Send det samlede materiale til info@henley.dk

Tilskuddet prioriteres fortrinsvis nye programdeltagere, som ønsker umiddelbar opstart. Men alle øvrige Henley programdeltagere er også velkomne til at søge.

Ansøgning til DSD-legatet er åben.
Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for at ansøge om dette legat, kan du ringe til os på 70105005 eller skrive på info@henley.dk

Får en ansøger tildelt DSD, men af forskellige årsager ikke har mulighed for at starte på førstkommende hold, mistes tilskuddet, og der skal gennemføres en ny ansøgningsproces.

I anerkendelse af afdøde emeritus professor John Dunning’s livslange arbejder med International Business og formålsparagraffen for Fonden for International Management Education (IME) uddeles The Dunning Scholarship Denmark.

Ansøgningsprocedure

Deadline:
Ansøgninger modtages og vurderes løbende. Ansøgning til legatet med opstart til marts 2021 er åben.

Ansøgning:
Indsende en motiveret skriftlig ansøgning på dansk eller engelsk på max. en A4 side indeholdende:

1. Navn, seneste position og organisation
2. Argumentation for hvorfor The Dunning Scholarship Denmark skal tilfalde netop dig
3. Henley’s Application materiale (kun for nye studerende)

Send det samlede materiale til info@henley.dk

Kontakt
Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for at ansøge om dette legat, kan du ringe til os på 70105005 eller skrive på info@henley.dk

HWC legatet

MBA-legat fra Herluf Wolthers Christensens (HWC) Fond

HWC Fonden er en selvstændig og selvejende institution, hvis grundkapital består af de værdier, der er udlagt den i boet efter direktør Herluf Wolthers Christensen. Fondens midler anvendes bl.a. til at støtte udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervsliv.

Fonden har besluttet, at legater må uddeles primært som økonomisk hjælp til ambitiøse ledere, som ønsker at påbegynde Henley Executive MBA, men som ikke har mulighed for at få finansiel støtte fra sin organisation. Legatet kan sekundært søges af nuværende studerende, der har vist gode resultater og fremdrift, men også mangler finansiel opbakning.

Der uddeles legater igen fra sommeren 2021 til stage 1 (det er også muligt at søge til stage 2 & 3) på Henley MBA-programmet. I forbindelse med tildeling af legat skal ansøgeren også udfylde en talenttest (tt-38).

Derudover kræver det, at man er optaget på Henley MBA-programmet. Læs mere om optagelse på Henley Business School her. Det kræver bl.a. min. tre års ledererfaring at blive optaget på Henley MBA-studiet.

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for at ansøge om dette legat, kan du ringe til os på 70105005 eller skrive på info@henley.dk.

Sådan søger du legatet

Send en motiveret ansøgning på max. 1 A4 side, hvori du redegør for følgende:

1. Navn, position og organisation
2. Hvorfor HWC Fonden skulle overveje at støtte dig
3. Hvorfor du ønsker at læse en Henley Executive MBA, og hvad er dit mål med uddannelsen er.

Send din ansøgning inklusiv CV til info@henley.dk, så sender vi den videre til vurdering i HWC Fonden.

Det Maritime MBA legat

Den Danske Maritime Fond uddeler MBA legater til danske ledere i den maritime sektor.

MBA Legatet er rettet mod medarbejdere i dansk rederierhverv og Det Blå Danmark, der har evner, lyst og drivkraft til at videreudvikle sig.

Legatet dækker betaling af op til 50 % af tuition fee og op til maksimum kr. 175.000.

Læs mere om det Maritime MBA legat på deres hjemmeside – klik her

Ansøgningsfrister
For det maritime MBA legat er der ingen ansøgningsfrister og disse ansøgninger behandles løbende. Dog skal ansøgninger om disse legater fremsendes til Fonden senest fire uger før det påtænkte studium påbegyndes. Der kan ikke ansøges om støtte dersom studiet er påbegyndt.

Download MBA brochuren

Få yderligere indsigt i MBA uddannelsen. Vi sender MBA brochuren til dig pr. email, og du modtager også et link til brochuren herunder, så snart du har udfyldt formularen.

Hent brochuren her

Bliv kontaktet af en Henley programleder

Ved du allerede nu, at du ønsker at starte din lederuddannelse i 2021, kan du blive ringet af vores programleder Jeppe Terp Scharling som kan guide dig igennem processen.

Bliv ringet op
Back To Top