Legater

Drømmer du om en Executive MBA, men har udfordringer med finansieringen?

The Dunning Scholarship Denmark (DSD)

The Dunning Scholarship Denmark (DSD) er et DKK 40.000 tilskud til Henley Executive MBA eller Henley Executive CBL udbudt i Danmark. DSD kan søges af personer, der opfylder kriterierne for og ønsker at starte på én af de to uddannelser udbudt af Henley Business School Denmark gennem IME Fonden for International Management Education.

Tilskuddet prioriterer ansøgere, som ikke har mulighed for finansiel støtte fra en organisation eller mulighed for at benytte sig af den danske bruttolønsordning. Tilskuddet prioriteres fortrinsvis nye programdeltagere, som ønsker umiddelbar opstart. Men alle øvrige Henley programdeltagere er også velkomne til at søge.

Får en ansøger tildelt DSD, men af forskellige årsager ikke har mulighed for at starte på førstkommende hold, mistes tilskuddet, og der skal gennemføres en ny ansøgningsproces.

I anerkendelse af afdøde emeritus professor John Dunning’s livslange arbejder med International Business og formålsparagraffen for Fonden for International Management Education uddeles The Dunning Scholarship Denmark.

Der er ansøgningsfrist til DSD-legatet henholdsvis d. 14. december 2018.

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for at ansøge om dette legat, kan du ringe til os på 70105005 eller skrive på info@henley.dk

Eller book et møde med Henley programleder Claus Aasholm.

Deadline ansøgninger modtages og vurderes løbende, men der er formel ansøgningsfrist til opstart i marts d. 14. december.

Ansøgning om DSD kan ske ved at indsende en motiveret skriftlig ansøgning på dansk eller engelsk på max. en A4 side indeholdende:

1. Navn, seneste position og organisation
2. Argumentation for hvorfor The Dunning Scholarship Denmark skal tilfalde netop dig
3. Henley’s Application materiale (kun for nye studerende)

Send det samlede materiale til info@henley.dk

Kontakt
Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for at ansøge om dette legat, kan du ringe til os på 70105005 eller skrive på info@henley.dk

HWC legatet

MBA legat fra Herluf Wolthers Christensens (HWC) Fond

HWC Fonden er en selvstændig og selvejende institution, hvis grundkapital består af de værdier, der er udlagt den i boet efter direktør Herluf Wolthers Christensen. Fondens midler anvendes bl.a. til at støtte udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervsliv.

Fonden har besluttet, at legater må uddeles primært som økonomisk hjælp til ambitiøse ledere, som ønsker at påbegynde Henley Executive MBA, men som ikke har mulighed for at få finansiel støtte fra sin organisation. Legatet kan sekundært søges af nuværende studerende, der har vist gode resultater og fremdrift, men også mangler finansiel opbakning.

Der uddeles i 2019 10 legater á 50.000 kr., der kan søges fra maj 2019. I forbindelse med tildeling af legat skal ansøgeren til et interview og udfylde en test.

Ansøgningerne til Henley Executive MBA samt HWC legatet skal indsendes samtidigt, da det kræver optagelse på skolen for at kunne modtage legatet. Læs mere om optagelse på Henley Business School. Det kræver bl.a. min. tre års ledererfaring at blive optaget på Henley MBA studiet.

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for at ansøge om dette legat, kan du ringe til os på 70105005 eller skrive på info@henley.dk.

Sådan søger du legatet

Send en motiveret ansøgning på max. 1 A4 side, hvori du redegør for følgende:

1. Navn, position og organisation
2. Hvorfor HWC Fonden skulle overveje at støtte dig
3. Hvorfor du ønsker at læse en Henley Executive MBA, og hvad er dit mål med uddannelsen er.

Send din ansøgning og CV til info@henley.dk, så sender vi den videre til vurdering i HWC Fonden.

Det Maritime MBA legat

Den Danske Maritime Fond uddeler MBA legater til danske ledere i den maritime sektor.

MBA Legatet er rettet mod medarbejdere i dansk rederierhverv og Det Blå Danmark, der har evner, lyst og drivkraft til at videreudvikle sig.

Legatet dækker betaling af op til 50 % af tuition fee og op til maksimum kr. 175.000.

Læs mere om det Maritime MBA legat på deres hjemmeside – klik her

Ansøgningsfrister
For det maritime MBA legat er der ingen ansøgningsfrister og disse ansøgninger behandles løbende. Dog skal ansøgninger om disse legater fremsendes til Fonden senest fire uger før det påtænkte studium påbegyndes. Der kan ikke ansøges om støtte dersom studiet er påbegyndt.

Download MBA brochuren

Få yderligere indsigt i MBA uddannelsen. Vi sender MBA brochuren til dig pr. email, og du modtager også et link til brochuren herunder, så snart du har udfyldt formularen.

DOWNLOAD MBA BROCHURE

Bliv kontaktet af en Henley programleder

Ved du allerede nu, at du ønsker at starte din lederuddannelse i 2019, kan du blive ringet af vores programleder Claus Aasholm, som kan guide dig igennem processen.

Bliv ringet op