skip to Main Content

Triple Crown akkrediteret

AMBA
AACSB
EFMD EQUIS

100%

Høj fleksibilitet

Der er stor fleksibilitet på Henley’s MBA-forløb. Vi har designet forløbet så den matcher bedst muligt med dit arbejde, din familie og fritid, derudover har du mulighed for op til 7 års pause og orlov undervejs.

#3

Triple Crown Akkrediteret

Henley’s MBA er akkrediteret af EQUIS, AMBA og AACSB, og bedre kendt som “the Triple Crown” en anerkendelse og kvalitetssikring som mindre end en procent af alle business schools i verden har opnået.

Nr. 1

80.000 alumni / 157 lande

Henley Business School blev i 2018 nr. 1 i kategorien netværk. Med et globalt netværk på over 80.000 alumni fordelt på 157 lande holder Henley dermed sin position øverst på ranglisten.

Top 10

Personlig udvikling

Troen på værdien af at fremme den personlige udvikling hos ledere har været en del af Henleys DNA siden 40’erne. Du kan dermed forvente at opnå helt unikke kompetencer ift. personligt lederskab og et nyt syn på verden gennem livsændrende oplevelser.

Henley Executive MBA

Med en Executive MBA fra Henley Business School får du en triple akkrediteret og internationalt anerkendt lederuddannelse baseret på mere end 70 års erfaring. En Henley Executive MBA er et fagligt og personligt skridt mod nye horisonter – som leder og som menneske. For nogle er en MBA vejen mod en international karriere, større ansvar og højere løn. For andre handler det om nye kompetencer, større netværk og redskaber til det job, man har.

Tripple Crown Akkreditering

Henley Business School er i dag blandt top 1% af verdens business schools, som er triple akkrediteret.

AMBA
EFMD EQUIS
AACSB

Download MBA brochuren

Få yderligere indsigt i MBA uddannelsen.
Vi sender MBA brochuren til dig pr. email.

Back To Top