skip to Main Content

Ansøg nu

Når du udfylder formularen, vil du inden for 1-3 hverdage modtage en krypteret email fra Henley, som du inden 30 dage skal besvare og vedhæfte et/flere af dine dokumenter til din ansøgning.

1. Ansøgning indsendes

Da Henley Business School Danmark hører under et Universitet, er der mange formelle krav til dokumenter, du skal indsende. At få dette på plads, er det der mest tidskrævende, så det er vigtig at du starter i god tid.

2. Review fra Henley Denmark

Som en service vil vi meget gerne hjælpe dig på vej under hele ansøgningsprocessen. Derfor læser vi meget gerne dine dokumenter igennem for at sikre at de lever op til kravene inden de indsendes officielt.

3. Optagelsesbrev underskrives

Du vil modtage et optagelsesbrev fra Henley, når din ansøgning er godkendt og du har fået en plads. Denne plads er dog først helt sikret, når du selv har underskrevet optagelsesbrevet og vi har videresendt det.

4. Du optages

Når vi har registreret din betaling for Stage 1, er du officielt optaget på Henley Business School Danmark. Vi sender en faktura, så snart optagelsesbrevet er underskrevet og sendt retur.

Back To Top